Today.ua

“Не знаю, що буде далі“: Камалія після серйозного падіння розповіла про свій стан здоров'я

Камалія розповіла про своє самопочуття після серйозного падіння з велосипеда в Бельгії. Артистка була на прогулянці зі своїми доньками і не впоралася з управлінням. Вона впала, їхавши на великій швидкості. Пройшло вже чотири дні після падіння, і 46-річна співачка розповіла про вердикт лікарів.

Після падіння Камалія приїхала до України. Лікарі в Києві зробили їй МРТ, яке показало тріщину та зміщення у ребрі. Почується артистка краще, але все ще відчуває наслідки падіння.

"Зараз далі проходжу обстеження. У мене тріщина у ребрі та зміщення ребра. Не знаю, що буде далі, бо там дуже багато всього. У мене на нозі величезний синець, який мені гримували під час виступу, бо він такий синій. Коліна так само. Я ледве дісталася до України, взагалі не знаю, як. Я тиждень не спала, тому що не могла знайти собі місце, щоб воно не боліло. Але зараз уже трохи краще", - розповіла Камалія в ексклюзивному коментарі для сайту ТСН. ua.

Камалія розповіла, що причиною падіння стало різке гальмування на великій швидкості. Співачка побачила автомобіль, який виїжджав із повороту прямо на неї. Вона злякалася і вирішували загальмувати. Зробила це невдало.

"Я впала на асфальт, проїхалася просто, ровер впав на мене, прямо на груди. Я не могла встати хвилин 15. Відразу навколо зібралися люди - хто з льодом, хто з знеболюючими. Я ще й на коня сіла за годину після падіння, але вже з коня злізти не змогла”, – поділилася співачка.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Зараз Камалія продовжує проходити обстеження та сподівається, що її здоров'я покращиться, і вона знову зможе виступати на сцені.

Раніше Камалія показала своїх підрослих красунь-дочок від пакистанського мільярдера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ