Today.ua

“Не встиг проскочити“: автобус з українськими заробітчанами збив потяг

На Закарпатті трапилась ДТП між поїздом та мікроавтобусом, у якому перебували українські заробітчани, що їхали до Чехії. Транспортна пригода сталася між населеними пунктами Прічіна та Петровіце. Внаслідок аварії загинула жінка.

За інформацією чеських правоохоронців, водій мікроавтобусу не відреагував на заборонені сигнали світлофору на залізничному переїзді і спробував проскочити його швидше за поїзд. На жаль, йому це не вдалося і відбулося сильне зіткнення.

Закарпатські ЗМІ повідомляють, що померла була родом з Івано-Франківської області. Відомо, що консульство України знаходиться в контакті з її близькими. Решта постраждалих - із Закарпатської області. Серед них - 20-річний хлопець із Виноградівського району.

За інформацію поліцейських із Чехії, водій після скоєння ДТП намагався втекти з місця події.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" size="medium" ids="75158,75159"]

Нагадаємо, у Херсоні авто, що везло бюлетені до окружної комісії, потрапило в ДТП. Бюлетені залишилися неушкодженими, у той же час члени комісії отримали незначні тілесні травми.

Раніше Today.ua повідомляв, що в ніч з 19 на 20 липня в Луцьку скандально відомий процесуальний прокурор Тарас Гуцуляк потрапив у ДТП, перебуваючи в нетверезому стані в салоні автомобіля BMW. В салоні його авто на момент аварії перебувало ще семеро дівчат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ