Today.ua

“Не впізнати“: актор Тарас Цимбалюк показав рідкісні шкільні фото

Український актор Тарас Цимбалюк порадував шанувальників спогадами зі своєї юності. Він також показав, як виглядав у шкільні роки.

Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" часто ділиться з підписниками свого Інстаграм фотографіями, зробленими під час зйомок та роботи в театрі. А в новій публікації Тарас Цимбалюк вирішив поділитись зворушливими спогадами з юності.

"Шкільні роки були прекрасні. Безтурботні і фундаментуючі… Звісно, в першу чергу дякуючи ось цим людям на фото. Енергія, котра виникала, коли ми бачились, була безцінна", - підписав архівні кадри актор.

Цимбалюк розповів про своїх близьких друзів, з якими проводив багато часу та отримував задоволення від навчання у старших класах, та поділився кумедними фотографіями, зробленими у той цікавий та веселий час. На знімках численні шанувальники побачили юного Тараса серед хлопців та дівчат, з якими він дружив.

Смішні кадри дуже розвеселили підписників артиста. Вони наголосили, що ще ніколи не бачили Цимбалюка таким. А інші пожартували, що з віком він став виглядати набагато краще.

"Хлопці розквітають пізніше за дівчат, це очевидно", "Як добре, що ти подорослішав, погарнішав", "А усмішка ще з дитинства голлівудська", "Такі чудові та цікаві фотографії", "Ого, не впізнати прям",- пишуть користувачі Мережі.

Нагадаємо, що колишній чоловік Ані Лорак розлучився з другою дружиною та вже знайшов їй заміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ