Today.ua

“Не ведіться на психоз“: Ляшко запропонував оселити в себе евакуйованих з Китаю людей

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії та колишній народний депутат, заявив про готовність прийняти евакуйованих з Китаю людей у себе вдома. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Готовий на два тижні поселити двох-трьох людей, які прибули з Китаю, у себе вдома, якщо вже їх ніхто не приймає. І якщо ці люди не бояться собак", - написав Ляшко.

Він зазначив, що уважно вивчив інформацію щодо коронавірусу і ситуації з евакуйованими людьми, тому не розуміє паніки. Ляшко нагадав, що в Україну прибули не хворі люди, а просто наші співвітчизники, які перебували в Ухані під час поширення епідемії.

"Медичний огляд показав, що захворювання у них немає, просто про всяк випадок треба пройти двотижневий карантин. В Україні інша епідемія - грипу. За минулий тиждень захворіло понад 250 тисяч людей. 38 людей вже померло з початку епідемічного сезону. Чомусь усі про це мовчать, натомість є суспільна паніка навколо коронавірусу. Прочитайте про засоби профілактики грипу, бережіть себе і свої родини і не ведіться на масовий психоз", - закликав політик.

Нагадаємо, сьогодні, 20 лютого, евакуйованих з Уханя українців та іноземців доставили в Україну. Стало відомо, що двотижневий карантинний період вони перебуватимуть в медцентрі Нацгвардії на Полтавщині, через що місцеві жителі почали бити тривогу і блокувати дороги, щоб не пропустити автобуси з евакуйованими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ