Today.ua

“Не треба над людьми знущатися, це приниження“: Гриценко прокоментував “підвищення“ зарплат в Україні

Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що в Україні розмір середньої пенсії можна підвищити до 200 євро, а зарплати - до 700 євро. Про це політик сказав в ефірі одного з українських телеканалів.

За словами політика, в бюджет не доходить мінімум від 280 до 400 млрд гривень, а ці кошти дадуть можливість підняти рівень життя людей вже сьогодні. Більш того, Анатолій Гриценко прокоментував зростання розміру мінімальної пенсії на 67 гривень.

"Якби Кабмін додав хоча б по 600 гривень, то можна було б про щось говорити. А у випадку, коли додається 67 гривень, то от не треба над людьми знущатися. Це приниження. У програмі "Громадянської позиції" ми пояснюємо, як досягти середньої зарплати в Україні від 700 євро і вище, а пенсії - 200 євро і вище. Це підвищення, які на собі відчують люди", - заявив Гриценко.

Нагадаємо, також раніше Гриценко розкритикував роботу Гройсмана на посаді прем’єра. Своє невдоволення роботою голови уряду лідер “Громадянської позиції” пояснив тим, що набираючи кредити в іноземній валюті майже під 10% річних, не можна розповідати при цьому про свої “досягнення” в економіці, адже ці борги все одно доведеться віддавати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ