Today.ua

Не треба мене лизати: Софія Ротару гнівно відшила настирливого залицяльника (відео)

У Мережу потрапило відео, як 72-річна Софія Ротару, яка після проблем зі здоров'ям повернулася на сцену, гнівно відшила настирливого залицяльника.

У Вітебську на фестивалі «Слов'янський базар» народна артистка Софія Ротару, з'явившись перед публікою в розкішному блакитному платті, виглядала бадьоро і з задоволенням виконувала свої пісні для шанувальників, однак близько спілкуватися з фанатами не стала, відштовхнувши одного з них. Вона виконала хіти «Давай влаштуємо літо», «Я хочу танцювати з тобою» та «Одна калина».

Зал Літнього амфітеатру зустрічав Софію Ротару стоячи. У самий розпал виступу легендарна співачка спустилася в зал, шанувальники палко вітали її, дарували квіти.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Выступление прекрасной Софии Ротару ? #ротару #софияротару #певица #дниру #славянскийбазар2019 #витебск

Публикация от ДНИ.РУ (@dniru)

 В кінці виступу утворилася величезна кількість охочих подарувати їй квіти і поцілувати в щоку. У їх числі був, судячи з усього, дуже напористий шанувальник, який пристрасно бажав лизнути Ротару в щоку. Але Софія Михайлівна цього не допустила, гнівно відштовхнувши настирливого молодика.

https://youtu.be/aCVk3IZJZJk

Пізніше з'ясувалося, що цей шанувальник часто приїжджає спеціально на виступи Софії Ротару і докучає їй своєю увагою.

Today.ua раніше писав, що відома співачка Софія Ротару з молодості хворіє на туберкульоз і час від часу проходить хіміотерапію. Страшний діагноз Ротару поставили, коли їй було всього 27 років. Тоді співачці вдалося вилікуватися від смертельної недуги, але через багато років хвороба до неї повернулася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ