Today.ua

“Не поділили дорогу, розбилися вщент“: у центрі Києва зіткнулися таксі Uber і карета швидкої

У понеділок, 5 серпня, у Києві сталася ДТП за участю автомобіля Renault служби таксі Uber і карети швидкої допомоги. Водії не поділили дорогу, в результаті чого машина медиків влетіла у легковик. Аварія трапилася на проспекті Ватутіна близько 16:30.

За словами очевидців, водій Uber на швидкості намагався перебудуватися в сусідній ряд, в якому рухалася машина швидкої допомоги. Однак транспортні засоби не поділили дорогу, в результаті чого сталося зіткнення. Обидва автомобілі отримали значні пошкодження. На щастя, обійшлося без жертв.

У Renault збоку велика вм'ятина, а також вилетіло та розбилося вщент заднє скло. У машини швидкої допомоги відлетіла передня права фара і бампер.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="76935,76936,76937,76938"]

Нагадуємо, біля Троєщинського ринку сталася серйозна ДТП за участю авто служби таксі Bolt і автомобіля Toyota Camry, за кермом якої перебував військовий Національної гвардії.

Раніше повідомлялося, що під Києвом таксист вирішив покарати пасажира, який відмовився оплачувати за проїзд, і прикував його в гаражі до ланцюгів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ