Today.ua

Не має аналогів: Київстар запустив рідкісний тарифний план

Київстар запровадив новий тарифний план. В рамках рідкісної пропозиції "Всі разом. Базовий" абонент отримує повністю безлімітний домашній інтернет на швидкості 100 Мбіт/секунду. Сьогодні можна підключитися на акційних умовах - за 150 гривень на місяць. Через 4 місяці вартість складе 200 гривень.

У рамках тарифного плану "Всі разом. Базовий", у якого немає аналогів в Україні, абонент отримує низку переваг, а саме:

У п'ятницю, 6 грудня, стало відомо, що Київстар вже десятий рік поспіль визнаний самим відповідальним платником податків у сфері зв'язку в Україні.

"Асоціація платників податків України оголосила результати Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2018» і нагородила кращих. Переможцями рейтингу стали компанії, які є зразковими в питаннях податкової дисципліни, своєчасності сплати податків, розміру заробітної плати та кількості офіційно працевлаштованих працівників... Київстар вже десятий рік поспіль стає переможцем рейтингу «Сумлінні платники податків» з найвищим результатом серед великих підприємств у галузі інформації та телекомунікацій", - повідомили в прес-службі мобільного оператора.

Раніше Київстар запустив новий мобільний додаток Doctor Online. Тепер абоненти зможуть отримувати рекомендації лікарів цілодобово в режимі онлайн. 10-хвилинна консультація обійдеться у 50-70 гривень.

Нагадаємо, Київстар оголосив про старт новорічної акції. Мобільний оператор пропонує своїм абонентам вигідні умови – до 2 місяців спілкування і мобільного інтернету в подарунок (після переходу абонентів на новий тариф від Kyivstar).

Today.ua також повідомляв, що мобільний оператор Kyivstar оголосив про підключення однієї з найбільш важливих послуг для представників малого, середнього та великого бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ