Today.ua

“Не лінуйтеся!“: Савченко подала документи на отримання землі і закликала українців вчинити так само

Надія Савченко, колишня народна депутатка, разом із членами своєї родини подала документи на отримання ділянок землі для ведення сільського господарства. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Слід зазначити, що раніше Надія Савченко вже не раз нагадувала про те, що кожен громадянин України має право на отримання двох гектарів землі для заняття сільським господарством.

"Сьогодні я і моя сім'я подали документи і заяву в Головне управління держгеокадастру в Київській області на отримання земельних ділянок по 2 га для ведення особистого селянського господарства. Так повинна зробити кожна українська сім'я. Не лінуйтеся! Дійте і боріться за своє!" - закликала Савченко.

Вона зазначила, що оформлення документів - справа не така вже й проста. Перед вибором земельної ділянки потрібно перевірити, чи не належить вона комусь, чи не знаходиться вона під лісовими насадженнями або рибальськими угіддями, а також чи не знаходиться вона в прибережній зоні, яка охороняється.

Нагадаємо, раніше Надія Савченко принесла на акцію протесту проти відкриття ринку землі під український парламент мішок із землею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ