Today.ua

“Не хоче говорити зі ЗМІ і допомагати Гончаруку“: в Офісі президента озвучили причини роздратованості Богдана

Андрій Богдан, глава Офісу президента, став занадто роздратованим через повільний темп роботи Верховної Ради і Кабінету міністрів. Про це українським журналістам повідомили джерела в Офісі президента.

Співрозмовник українських ЗМІ зазначив, що через повільні темпи роботи уряду і парламенту Богдан відмовився допомагати прем'єр-міністру Олексію Гончаруку і не хоче спілкуватися з журналістами, адже весь негатив від влади звалюється саме на нього.

В Офісі президента зазначили, що ні про яке звільнення Богдана чи відставку з посади мова не йде, але його роздратованість значно посилилася.

Також в ОП наголосили, що Богдан не хоче з'являтися на публічних заходах через постійний негатив з боку ЗМІ.

Зазначається, що глава ОП нажив достатню кількість ворогів у владі, і тепер вони намагаються натиснути на нього. Співрозмовник журналістів не повідомив, наскільки сильний конфлікт у Богдана з радником Володимира Зеленського Андрієм Єрмаком, але запевнив, що розбіжності справді існують.

Раніше повідомлялось, що Андрій Богдан перестав бути постійним супутником Володимира Зеленського на публічних заходах, хоча раніше так було завжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ