Today.ua

Названо п'ять трендових моделей літніх штанів, які замінять джинси

Джинси - універсальний одяг у будь-яку пору року. Однак з наближенням літа з'являється все більше альтернатив джинсам, особливо якщо йдеться про спекотну погоду. Тоді краще віддавати перевагу легким сукням, спідницям, або брюкам з "дихаючих" тканин.

Ніхто не посперечається з тим, якщо на вулиці +20 градусів і вище, то в джинсах вже стає спекотно. Все тому, що денім погано пропускає повітря. На такі випадки у гардеробі мають бути тонкі літні штани, які ви зможете одягнути на заміну джинсам.

При виборі моделі літніх штанів стилісти радять звертати увагу на крій. Штани не повинні щільно облягати ногу: якщо штанини широкі, то між тканиною та шкірою утворюється повітряний прошарок. Він покращує терморегуляцію і не дозволяє вам перегріватись навіть у спеку.

Які літні штани ідеально підійдуть на літо 2023

Льон, тонка бавовна і віскоза добре дихають і відводять вологу, і в спеку в штанах з цих тканин почуваєшся комфортно навіть за високої температури повітря.

Стилісти рекомендують придивитися до базових моделей прямого або широкого крою. При цьому ширина штанин на рівні стегон і кісточок має бути приблизно однаковою. У таких універсальних штанах можна і на роботу, і на прогулянку.

Широкі моделі теж залишаються на піку популярності - а ось від вузьких моделей (скіні) краще відмовитися.

Укорочені фасони влітку завжди у тренді. Носити такі штани можна практично з будь-яким взуттям (від босоніжок на підборах до шкіряних шльопанців) та будь-яким верхом.

Якщо говорити про універсальні відтінки на літо, то краще вибирати відтінки сірого та коричневого.

Звертайте увагу на особливості своєї фігури. Потрібно, щоб штани ідеально на вас сиділи і вигідно підкреслювали всі переваги.

Раніше повідомлялося, які моделі джинсів краще не носити жінкам віком від 40 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ