Today.ua

Названо п'ять фасонів трендових суконь, які будуть на піку моди навесні 2023

До весни залишилося менше місяця, а отже саме час переглянути свій гардероб. Якщо ви з тих дівчат, хто хоче почати носити сукні не тільки на урочисті заходи, а й на прогулянки, роботу чи просто в магазин, то саме час дізнатися, які фасони будуть у тренді навесні 2023 року.

Стилісти виділили кілька основних трендів. Важливо знати, що строгих табу на сукні цього сезону не буде. Сукні можуть поєднувати кілька стилів і колірних рішень. Що стосується довжини, то і міні, і максі будуть однаково актуальними.

Навесні 2023 року залишаться актуальними фасони суконь зі шкіри. Не втрачають популярності і прозорі елементи, і фасони суконь у стилі білизни в поєднанні з піджаками і жакетами також будуть у тренді. Ще слід звернути увагу на сукні з капюшоном та моделі з бахромою, драпіруванням та іншими декоративними елементами. А ще навесні, а також влітку 2023 року в гардеробі потрібно обов'язково мати сукню без бретельок (Tube dress).

Крім суконь у білизняному стилі, зверніть увагу також на прозорі сукні, які також будуть популярні в 2023 році. До них відносяться і фасони з мереживом, і шимером. Так, йдеться не про повсякденне вбрання, а більш урочисте та вихідне.

Асиметрія та драпірування знову стануть актуальними навесні 2023 року. Вибирайте речі з цими елементами. Популярними будуть сукні на одне плече або із різною довжиною рукавів.

Раніше повідомлялося, які фасони жіночих курток будуть модними навесні 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ