Today.ua

Названо немодний пуховик, який дівчата продовжують носити у 2022 році

Виглядати восени та взимку стильно – те ще завдання. А якщо носити неактуальний верхній одяг, який вийшов із моди, то виглядати красиво взагалі нереально. Розглядаючи дівчат на вулицях, вдалося з'ясувати, яку неактуальну модель представниці прекрасної статі продовжують носити.

Найнемодніший пуховик, який дівчата продовжують носити у 2022 році

Йдеться про пуховик, який має такі складові: приталений силует, вузькі рукави, пояс на талії, хутро на капюшоні та тонкі стьобані смужки. Іноді всі ці складові можна побачити на одному пуховику - таке собі супер застаріле комбо, якого все ніяк не позбудуться дівчата і жінки, або ж на різних окремо.

Приталений пуховик з вузькими рукавами не тільки не додає образу елегантності, але ще й нічого не гріє. Під таку куртку не вдягнути жодного теплого светра. Зараз у моді багатошаровість – тобто під пуховик можна було б одягнути водолазку, кардиган та шкіряний піджак, або футболку, жилетку та піджак. Оскільки місця між тілом і верхнім одягом зовсім не залишиться, то й жоден об'ємний стильний светр під низ не вдягти.

Пояс на талії також не надає верхньому одязі стилю. Є деякі сучасні моделі, які пропонують акцент на талії, але всі вони об'ємні – з широкими рукавами, масивними каптурами та широкими стьобаними смугами.

Взагалі тонкі стьобані смуги на пуховику видають неактуальний крій і роблять дівчину схожою на гусеницю.

А ось найактуальніші приклади сучасних стильних пуховиків та зимових курток:

Нагадаємо, названо три наймодніші дублянки 2022 року, які підійдуть під усе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ