Today.ua

Названі наймодніші зачіски 2020 року: у тренді довге волосся і рваний чубчик

Мода змінюється, і ті зачіски, від яких усі жінки втрачали розум у минулому сезоні, в цьому році вже не такі модні, а в полі зору з'явилися зовсім інші тренди. Давайте дізнаємося, які зачіски та укладки будуть найбільш популярними в 2020 році серед представниць прекрасної статі.

Довге волосся

На піку цього сезону опиниться довге пряме волосся. Якщо ви не власниця розкішних пасм до лопаток, то засмучуватися все одно не варто. Професіонали в салоні краси зможуть наростити будь-яку бажану довжину і ніхто не здогадається, що це не ваше рідне волосся.

Рваний чубчик

Стрижки з рваним чубчиком омолоджують обличчя і підходять практично під будь-яку зачіску. У 2020 році прямі чубчики не в моді, тому якщо ви хочете залишатися в тренді, підберіть для себе варіант зачіски з рваним чубчиком. Така зачіска підійде активним жінкам, які звикли поєднувати комфорт і красу.

Стрижка піксі

У 2020 році піксі увійшла у рейтинг наймодніших зачісок. Якщо варіант з довгим волоссям вам не підходить, то для короткого волосся це найкращий варіант зачіски. Вона підходить жінкам, які готові експериментувати із зовнішністю і не бояться бути оригінальними. Однак, зверніть увагу на те, що стрижка піксі підходить винятково власницям густого волосся.

Текстурований боб

Стрижка боб ідеально підходить жінкам з абсолютно різним відтінком волосся і формою обличчя. Ця зачіска стала класикою, яка не виходить з моди. Однак, дещо все-таки змінюється. У 2020 році зверніть увагу для текстурований боб, який виглядає ніжно і жіночно. Вибравши таку зачіску, ви точно будете виглядати стильно!

Раніше повідомлялося, які ще укладки будуть на піку популярності в 2020 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ