Today.ua

Названі моделі 10 найекономічніших кросоверів

В Україні при скромних зарплатах і високій вартості палива для водіїв гостро стоїть питання економії. Експерти вивчили ринок сегменту SUV-B і назвали 10 найбільш бюджетних кросоверів на вітчизняному ринку.

Найдорожчим і найекономічнішим автомобілем став MINI Countryman за 870,5 тисяч гривень. Під капотом моделі знаходиться 150-сильний дизельний агрегат об'ємом два літри. На сто кілометрів машина витрачає всього 4,8 літра палива.

Друге місце дісталося Suzuki SX4 за 498 тисяч гривень зі 117-сильним двигуном обсягом 1,6 літра. На сотню ТЗ витрачає 5,9 літра палива.

Замикає трійку FAW Besturn X40 за 364 тисячі гривень. Кросовер, який працює на 108-сильному двигуні об'ємом 1,6 літра, витрачає 6,2 літра ПММ.

Четверту і п'яту позицію у рейтингу зайняли Nissan Juke і Lifan X50 – по 6,3 літра на 100 кілометрів.

Відкриває другу п'ятірку Ford EcoSport з витратою палива 6,4 літра. Сьому позицію займає Hyundai Creta – 7 літрів. Інші місця дісталися Renault Duster, Chery Tiggo 2 і Nissan Terrano – по 7,4 літра.

Раніше американські експерти назвали моделі автомобілів, які не можна купувати ні в якому разі. Згідно з новим звітом iSeeCars, у США протягом перших трьох років після покупки першими падають у ціні такі автомобілі, як Acura RLX, Lincoln MKZ і Mercedes-Benz E-Класу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ