Today.ua

Названі чотири найгірші зачіски для жінок старше 35 років

Обираючи стрижку, слід не забувати про свій вік. Адже є зачіски, які підходять лише молодим дівчатам, а є стрижки, які традиційно обирають старші жінки. Стилісти поділилися, які стрижки небажано робити тим, кому за 35. Вони підкреслять всі ваші недоліки обличчя і змусять виглядати старшим за свій вік.

Каре з коротким рівним чубчиком

Така стрижка робитиме обличчя візуально більшим, а лінія чубчика підкреслить зморшки на лобі. Це досить специфічна зачіска, і якщо ви не підліток, який ще не визначився зі своїм стилем та іміджем, но навряд чи вона вас прикрасить та зробить привабливішою. Якщо ж ви фанатка чубчика, тоді виберіть рваний чи косий чубчик під каре. Він виглядатиме більш стильно та сучасно.

Стрижка "під хлопчика"

Короткі стрижки "під хлопчика" на старших дамах виглядають дуже навіть дорого і елегантно, але якщо вам 35+, то ви ще занадто молоді. Вибирайте "золоту середину" - укорочений боб або градуйоване каре. Ці стрижки створять додатковий об'єм і ви виглядатимете більш грайливо і молодо. Чубчик вибирайте на свій розсуд.

Довге волосся з рівним зрізом

З віком довгі локони тьмяніють і втрачають блиск та об'єм. Якщо ваше волосся ще у презентабельному стані, тоді можете цим ще насолодитися. Якщо пасма відверто "втомилися", то з довжиною краще попрощатися. Залишіть середню довжину з градуюванням або зробіть подовжене каре або каскад.

Стрижка шапочка

"Шапочка" - застаріла стрижка для жінок різного віку, але на жінках старше 30 вона виглядає надзвичайно безглуздо. Головний недолік такої зачіски - це те, що вона підкреслює всі вікові моменти на обличчі, роблячи їх більш помітними для оточуючих. Якщо у вас коротке волосся, зробіть стрижку піксі. Завдяки своїй асиметрії – це вдалий варіант для тих, кому 35+.

Раніше стилісти назвали найкращу омолоджуючу стрижку для жінок 50+.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ