Today.ua

Названі автомобілі з найнадійнішими “автоматами“

Автоматична коробка передач (АКПП) - виграє з-за зручності їзди. Поставив у режим «Drive», і далі автомобіль сам регулює і вибирає, яка необхідна передача. Це дуже зручно в містах з великими пробками і для новачків, які бояться "заглохнути" на світлофорах. Експерти назвали топ-5 іномарок з найнадійнішими автоматичними коробками передач.

На першому місці виявилася Toyota Land Cruiser 200.

В Україні Toyota Land Cruiser 200 продається з перевіреним автоматом. Експерти відзначають, що даний агрегат досить надійний.

На другому і третьому місці - Hyundai Accent і Kia Rio.

Це одні з найбільш продаваних іномарок на українському авторинку. Після рестайлінгу в 2014 і 2015 роках був замінений старий 4-х діапазонний автомат на 6-діапазонний власної розробки компанії. Його ж продовжили ставити і після зміни поколінь машин у 2017 році. Нова АКПП виявилася досить надійною. До того ж у зв'язці з обома можливими двигунами, вона забезпечує автомобілю непогану динаміку.

Четверте місце зайняла Toyota Camry.

Toyota Camry - легендарний для нашого ринку автомобіль. Його автомат також відрізняється непоганою надійністю. Щоб автоматична коробка передач служила якомога довше і без проблем, необхідно проводити заміну масла кожні 60 тисяч кілометрів, навіть якщо виробник цього не вимагає.

П'яте місце дісталося автомобілю Mazda 6.

Японський седан дивує не тільки своєю яскравою зовнішністю, але і технологічністю. Бензинові двигуни серії SKYACTIV мають незвичайно високу ступінь стиснення, в той же час дизелі цієї ж серії – низьку. На місці коробки передач тут працює 6-ступінчастий автомат, який демонструє непогану надійність.

Раніше експерти назвали поломки, після яких краще позбутися автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ