Today.ua

Названа трендова майка літа 2023: як стильно носити топ-бандо

Майки та топи – незамінна річ влітку. Щороку тенденції змінюються, якісь моделі стають трендовими, а якісь втрачають свою актуальність. Стилісти показали, як виглядає наймодніша майка 2023 року та як її стильно носити.

Jacquemus, Skims, Prada та багато інших світових брендів підхопили тренд на топи-бандо, а у своїх літніх образах їх вже встигли вигуляти Кім Кардаш'ян, Ванесса Хадженс, Кендал Дженнер, Хейлі Бібер та Джулія Фокс.

Наймодніша майка літа 2023

Топи-бандо можна носити не тільки у повсякденних образах, поєднуючи зі спортивними штанами, трикотажними шортами та надягаючи під розстебнуту сорочку, а й у вечірньому вбранні з яскравою міні-спідницею або широкими штанями з віскози.

Прекрасно топ-бандо виглядає у поєднанні з широкими брюками. Саме такий образ обрала раніше Белла Хадід, доповнивши образ об'ємним бомбером.

Під час своєї останньої фотосесії Хейлі Бібер одягла білий топ-бандо з велосипедами, високими шкарпетками та трендовими кедами у стилі ретро.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Носити найтрендовішу модель топа літа 2023 можна абсолютно з усім. Одягати зі спідницями, брюками, під кардиган, піджак чи сорочку.

Нагадаємо, стиліст показала найкрасивіші короткі сукні на літо 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ