Today.ua

Названо причину розпаду групи “Ленінград“

Лідер знаменитої російської групи «Ленінград» Сергій Шнуров вирішив розпустити колектив через насичений графік гастролей. Неможливо нескінченно працювати так, як це було, при такій інтенсивності концертного графіку будь-яка людина втомиться. Про це повідомив гітарист і прес-секретар групи "Ленінград" Дмитро Гугучкин.

"...Поки не відомо, що буде далі, але Сергій Шнуров людина енергійна, знайде, чим зайнятися. З групою я поки не обговорював рішення Сергія..." — сказав музикант Гугучкин.

Тим часом російський музикант і шоумен Стас Барецький, який 15 років тому виступав у складі російської групи «Ленінград», заявив, що рішення Сергія Шнурова розпустити колектив, безпосередньо пов'язане з його новою обраницею.

Шнуров і Барецький

За заявою шоумена, саме молода дружина підштовхнула Шнурова до думки розпустити «Ленінград». Барецький пояснив, що дружина, напевно, натякнула чоловікові, що виступати одному вигідніше і простіше, ніж возити з собою команду з 15-18 осіб. Саме ця думка, можливо, і стала вирішальним чинником у питанні закриття групи.

Нагадаємо, новою обраницею соліста групи «Ленінград» Сергія Шнурова стала 26-річна Ольга Абрамова, дочка багатого бізнесмена з Єкатеринбурга. 20 жовтня 2018 року пара таємно розписалася у Палаці одруження на Англійській набережній в Санкт-Петербурзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ