Today.ua

Названа найбільш високооплачувана вакансія в Києві

Названа вакансія з найбільшою зарплатою в Києві. У прес-службі КМДА повідомили, що посада директора департаменту зараз є найбільш високооплачуваною в столиці за всіма професіями (за класифікатором професій). Наймані працівники цієї категорії можуть розраховувати на зарплату більше 43 тисяч гривень. У столичному центрі зайнятості зазначили, що посада директора департаменту передбачає високий рівень професіоналізму і відповідальності, організаторських здібностей, а також наявність значного досвіду керівної роботи в конкретній сфері. Тому для роботодавця пошук таких фахівців завжди є досить складним.

Також наголошується, що в Києві простоює понад півтисячі вакансій керівників, держслужбовців і навіть законодавців. За даними КМДА, активних роботодавців на ринку праці України в травні істотно не додалося. Але очікуваний сезонний приріст продемонстрували HoReCa (готельно-ресторанний бізнес) і сфера туризму. Невелике, але стабільне збільшення кількості вакансій відбувається в транспортній сфері, логістики, будівельному бізнесі та нерухомості.

Раніше Today.ua писав, що в червні українців чекають додаткові вихідні. Це приємна новина полягає в тому, що ніякі з цих додаткових вихідних відпрацьовувати не треба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ