Today.ua

Назвали розмір зарплатні глави “Укрзалізниці“ за січень

За підсумками січня 2019 року голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов отримав заробітну плату в сумі 830 тисяч гривень. Відповідна інформація міститься в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Також відомо, що за підсумками 2018 року Євген Кравцов отримав 9 мільйонів 749 тисяч 90 гривень заробітної плати.

Нагадаємо, Євгенія Кравцова, який виконував обов'язки голови "Укрзалізниці", призначили її керівником 10 січня 2019 року.

Варто відзначити, що заробітна плата глави "Укрзалізниці" різко контрастує із середньою зарплатою по підприємству, яка, згідно з офіційними даними, становить 8,5 тисячі гривень, що в перерахунку на долари дорівнює приблизно 300$ і є однією з найнижчих на просторах колишнього СРСР. На сьогоднішній день зарплати залізничників Естонії, Латвії, Литви, Росії, Казахстану, Білорусі, Вірменії, Грузії та навіть Киргизстану вище, ніж в Україні.

Раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" запустила вже 17 додаткових поїздів до 8 березня. Зокрема, призначено додаткові поїзди за найпопулярнішими маршрутами. Додаткові поїзди курсуватимуть з Києва до Львова, Ковелю, Ужгорода, Чернівців, Дніпра, Одеси і за іншими напрямами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ