Today.ua

Назад у 80-ті: стилісти назвали три трендові вінтажні зачіски на зиму 2022

Тренди минулих десятиліть повертаються. Це стосується як одягу, так і зачісок. Взимку 2022-2023 модниці в усьому світі повернуться у 80-ті та будуть знаходити натхнення у модних образах тих років. Стилісти назвали п'ять вінтажних зачісок, на які варто звернути увагу вже зараз.

Об'ємне кучеряве укладання

Якщо у вас від природи кучеряве волосся, то вам казково пощастило. У 80-х заради об'ємного кучерявого укладання дівчата годинами стояли перед дзеркалом з феном і круглим гребінцем: передні та верхні пасма сушили, закручуючи назад, бічні — трохи назад, а потім, закручуючи, вперед. Перед цим волосся звичайно ж накручували на великі бігуді. Щоб завершити укладку, волосся потрібно було розпорошити феном, а потім розчесати для пухнастості.

Взимку 2022 року зробити об'ємні кучері куди простіше, ніж 30 років тому. Використовуйте праску, плойку або заплетіть на ніч багато дрібних кісок, щоб з ранку мати готове пухнасте укладання.

Високий кінський хвіст

Високі кінські хвости прийшли з 80-х, а не з 2000-х, як багато хто думає. Ця вінтажна зачіска стане родзинкою будь-якого образу. Якщо у вас довге волосся, і його потрібно красиво укласти, то краще зачіски не знайти.

Зробіть звичайний гладкий високий хвіст. Оберніть його основу пасмом, щоб приховати гумку. Потім плойкою або щипцями підкрутіть кінчики хвоста, а щоб зачіска довше трималася, збризкайте її лаком. Проділ можна робити як косою, так і не робити взагалі. Якщо у вас є чубчик, то його можна залишити як розпущеним, так і заколоти назад.

Гофровані локони

Якщо ваше волосся пряме і накрутити його, та ще й додати об'єм це непосильне завдання, тоді зробіть укладання гофре. На цю зачіску багато часу не піде, а укладання тримається кілька днів. Гофре робиться за допомогою спеціальних щипців, на кшталт прасування для волосся. Щипці для гофре створюють дрібні або середні хвилі та піднімають локони над поверхнею голови.

Раніше повідомлялося, які зачіски ідеально підійдуть для жінок за 50 років, і з ними вони виглядатимуть молодшими. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ