Today.ua

Навушники від Apple: суцільні зручності

Власникам iPhone не обійтися без навушників. В арсеналі виробника є кілька дротових і бездротових моделей. На сайті https://allo.ua/ru/naushniki/proizvoditel-apple/ представлені найпопулярніші з них.

Можна перебрати десятки моделей, але повернутися саме до виробів від Apple. Електроніка має безліч переваг, головні з яких, висока якість і зручність використання.

Переваги бездротових навушників AirPods

Саме ця модель є найпопулярнішою, незважаючи на досить високу вартість. Це бездротовий пристрій, що з'єднується з головним за допомогою Bluetooth. Меломани, які цінують високу якість звуку, вибирають саме цю модель.

Як би не старалися інші виробники створити що-небудь подібне, їм поки нічого не вдається. У моделі просто немає конкурентів. AirPods - це зручність у всьому:

Це далеко не повний перелік переваг. Щоб оцінити якість потрібно стати власником цих бездротових навушників.

Деякі недоліки

Природно, у AirPods є і недоліки. Але зачасту одних користувачів вони турбують, а для інших зовсім непомітні. Деякі власники втрачають один з навушників, хоча у інших цього не відбувається навіть при активних заняттях спортом (бігу, роботі на тренажерах). На щастя, можна просто додати гучність на максимум і знайти навушник, котрий випав, навіть якщо він загубився в темряві.

Другий недолік - якість пластика кейсу. За кілька місяців користування матеріал сильно затирається. Якщо ж носити чохол в кишені, то це станеться ще швидше. Виробникові варто задуматися про якість пластика. Але на функціональність ця обставина не впливає. AirPods - одна з кращих на сьогоднішній день моделей. Навушники не тільки добре звучать, але і стильно виглядають, а перелік переваг використання можна продовжувати досить довго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ