Today.ua

Настю Каменських звинуватили в надмірній вульгарності

Українська співачка Настя Каменських у черговий раз порадувала свою аудиторію новим пікантним фото в Instagram. У коментарях до публікації підписники зірки не стільки захоплювалися артисткою, скільки залишали негативні відгуки. На їхню думку, Насті варто зменшити кількість таких відвертих фотографій.

"Мене нудить від того, що вона вічно показує то груди, то попу, то труси, як на фото", "І знову вульгарна фотографія. З такою-то зовнішністю і талантом не потрібно виставляти на показ всі інтимні місця. Ви – прекрасна дівчина. Не опускайтеся до рівня дівчат з підворіття", "Фото звичайно хвилююче, але, мені здається, що варто трошки бути стриманішою", "Не треба вульгарності, це нерозумно і не красиво", "Тут ти, Настя, перегнула!", "Настя ти дуже красива!!! Навіщо такі відверті фото публікувати?", – пишуть підписники під публікацією.

Нещодавно Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото, на якому позує абсолютно оголена, ледве прикрившись ковдрою. Ще тоді її шанувальники відзначили, що зірка вже переборщила з оголеними фото і провокаційними позами.

Нагадаємо, 14 лютого Настя Каменських презентувала відвертий кліп на пісню "Попа, як у Кім", який за добу набрав майже 2 млн переглядів на YouTube. У кліпі Настя Каменських демонструє свою сексуальну фігуру і еротично танцює в різних відвертих образах. За словами співачки, трек розповідає про ідолів сучасності, жінок-трендсеттерів, які диктують моду і підкорюють мільйонну аудиторію.

https://youtu.be/RPCY2di5elw

Today.ua повідомляв, що Настя Каменських поділилася з шанувальниками відвертими подробицями свого інтимного життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ