Today.ua

Настя Каменських зачарувала відвертим фото у нижній білизні

Українська співачка Настя Каменських часто демонструє свою шикарну фігуру на відвертих фото в Instagram. Цього разу зірка поділилася знімком, на якому позує в сексуальній нижній білизні білого кольору. Артистка стоїть біля ліжка, прийнявши пікантну позу. Шанувальники захопилися її фігурою, а також зазначили, що її чоловікові дуже пощастило.

"Як можна бути такою сексуальною?", "Потапу пощастило", "Просто отрута", "Дуже гарно", «Як завжди шикарна!», "Я, як дівчина, просто захоплююся вашою красою!", "Це не жінка - це мрія", "Прекрасна як завжди", "Настя, ти божественна і шикарна!!!", "Найкрасивіший животик у світі!", - написали фоловери.

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що 23 травня Настя Каменських і репер Потап зіграють пишне весілля. Поки що ні одна із сторін офіційно не підтвердила цю інформацію. За словами анонімного джерела, весілля відбудеться в Києві, після чого пара відправиться у весільну подорож. Подружкою нареченої повинна стати екс-дружина репера, Ірина Горова. Організацією святкування для зіркової пари нібито займається івент-агентство Людмили Голубицької GG PROJECT.

Раніше Настя Каменських у програмі "Світське життя" зізналася, що в захваті від пісень 25-річного колумбійського виконавця Maluma і хотіла б заспівати з ним дуетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ