Today.ua

Настя Каменських прокоментувала чутки про майбутнє весілля

Українська співачка Настя Каменських і репер Потап за чутками зіграють пишне весілля 23 травня. В ефірі програми "Зірковий шлях" артистка вперше підтвердила, що свято відбудеться, але при цьому вона зазначила, що журналістів на весілля не запросять.

"Я б не хотіла бачити журналістів. Це, мені здається, як коли жінка народжує, ти не хочеш там зняти цей момент, коли головка там вилазить. Тобто для мене це такий інтимний момент", - говорить Каменських.

Про свої стосунки з Потапом співачка нерозповіла ніяких подробиць, але зазначила, що всі відповіді на запитання можна знайти в її останньому кліпі на пісню "Обіцяю".

"Я розповідаю про своє особисте життя настільки, наскільки я хочу, щоб про це знали. З Олексієм у нас дуже класний вийшов тандем. Спочатку ми створили групу, яка стала дуже успішною. Потім, навіть коли ми поставили дует на паузу, ми продовжили створювати. І Олексій мені дуже допомагає. Я його підтримую", - каже співачка.

Як відомо, автором слів до нового україномовного треку Насті Каменських "Обіцяю" став Потап. За словами дівчини, цю пісню вона присвятила своєму коханому чоловікові.

"Це така пісня, яка з глибин душі і серця. І звичайно там такі слова ще непрості. Такі слова, які присвячені людині, якій я обіцяю, що я буду завжди з тобою, підтримувати тебе", - додала Каменських.

https://youtu.be/HgY4a-qPxg4

Today.ua повідомляв, що в мережі з'явилися зразки запрошень на весілля Насті Каменських і Потапа. За інформацією анонімного джерела, тамадою на весілля Потапа і Насті Каменських покликали актора Юрія Горбунова, а організацією святкування займається івент-агентство Людмили Голубицької GG PROJECT.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ