Today.ua

Настя Каменських нарвалася на критику (фото)

Українська співачка Настя Каменських в черговий раз порадувала свою аудиторію новими пікантним фото в Instagram. У коментарях до публікації шанувальники Насті Каменських не стільки захоплювалися артисткою, скільки залишали негативні враження. На їхню думку, Насті варто зменшити кількість таких відвертих фотографій.

На цей раз Настя Каменських зробила селфи, позуючи перед дзеркалом. На співачці надіто бежеве боді з довгими рукавами. В області грудей видно напівпрозору вставку. Наряд практично повністю зливається з тілом. На ногах у Каменських видно високі чоботи мерехтливого кольору, які дістають аж до верхньої частини стегна. Саме чоботи і викликали хвилю критики.

Шанувальник припустили, що співачка зібралася на риболовлю, а інші, що у неї прихопила спина. Деякі звинуватили Каменських в тому, що у неї немає власного стилю, а те, як вона одягається, вульгарно й дешево.

Нещодавно Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото, на якому позує абсолютно оголена, ледве прикрившись ковдрою. Ще тоді її шанувальники відзначили, що зірка вже переборщила з оголеними фото і провокаційними позами.

Today.ua також повідомляв, що Настя Каменських поділилася з шанувальниками відвертими подробицями свого інтимного життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ