Today.ua

Насолоджується смертю: кандидат від партії Медведчука похвалився вбитими левами, оленями і страусами

В мережі з'явились фотографії кандидата в депутати Верховної Ради від партії "Опозиційна платформа - За життя" Володимира Кальцева, який радісно позує поряд з вбитими ним тваринами. Відповідні знімки на сторінці спільноти UAnimals у Facebook з'явилися з підписом "Любитель убивати".

На фотографіях Кальцев позує з рушницею та трупами різних тварин: левів, оленів, страусів тощо.

"На цих фото ви бачите Володимира Кальцева — №24 у списку "Опозиційної платформи". Людина, яка насолоджується смертю, збирається ухвалювати закони у Верховній Раді", — зазначили захисники тварин.

Запорізькі ЗМІ повідомляють, що цими фото поділилися в іноземній зоозахисній спільноті. Пост зібрав багато коментарів щодо знищення дикої природи.

"Це те, що гроші роблять із людьми, це те, що змушує вас почувати себе краще за інших видів, коли ми всі живемо в одному і тому ж світі... Поки ми не вносимо зміни, ми йдемо до прірви", — йдеться в коментарі.

Нагадаємо, телеканали 112, NewsOne та ZIK, власником яких називають олігарха Віктора Медведчука, провели віртуальний телеміст із Москвою, де побували лідери “Опозиційної платформи – За життя” Вадим Рабинович, Віктор Медведчук і Юрій Бойко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ