Today.ua

“Вбрання - колгосп“: Алсу викликала подив своїм зовнішнім виглядом

Популярна російська співачка Алсу постала перед своїми шанувальниками в оригінальному вбранні. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася фотографією зі зйомок новорічного шоу "Марка №1 в Росії". На світлині зірка з'явилася в екстремально короткій сукні, розшитій паєтками, у формі дзвіночка. Вбрання повторює вигини тіла Алсу, але при цьому в деяких місцях досить вільне. Шанувальники артистки звикли до неординарних костюмів своєї улюблениці і, як правило, захоплюються її почуттям стилю, однак не цього разу. На співачку несподівано обрушилася хвиля критики і негативу.

«Вбрання не подобається, занадто коротке плаття..», «І знову схрестила ноги для зменшення обсягу стегон на фото», «Це не сукня... Це жах...», «Я подумала, це сукня з пакетів», «Вагітна? Вбрання — колгосп», — написали фанати в коментарях.

Шанувальники творчості Алсу також звернули увагу на те, що їх улюблениця дуже часто виходить на сцену у вбранні чорного кольору. Також її викрили в наслідуванні співачки Олі Бузової, і помітили схожість з образомАні Лорак, яка колись виступала у схожій сукні.

«Щось вони всі на одне обличчя. Думала, що Бузова», «Хай вибачать мене фанати, на Бузову схожа чимось», "Алсу стала схожа на Ані Лорак, а Ані Лорак на Алсу", - зазначили підписники.

Раніше повідомлялося, скільки Ольга Бузова заробляє за новорічні корпоративи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ