Today.ua

“Народ почули“: в Офісі президента відповіли “євробляхерам“ про розмитнення

Активісти "евроблях" повідомили про те, що в Офісі президента дали офіційну відповідь на хвилюючі їх питання. За словами глави "Авто Євро Сила" Олега Ярошевича, влада планує підтримувати глобальні зміни в Митному кодексі України. Про це повідомляє Autonews.ua.

Ярошевич продемонстрував документ, в якому йдеться про плани підтримувати питання розмитнення "евроблях" і надалі активно просувати зміни МКУ. Активіст зустрівся з начальником Головного центру МВС Владиславом Криклій і той зазначив, що Офіс президента чує народ і зміни обов'язково будуть.

Крім того, прийняття нового законопроекту буде сприяти подальшому розгляду поправок і змін до Митного кодексу. Ярошевич зазначив, що з'явиться можливість оновити свої автопарки невеликим компаніям, що забере приватну монополію, дозволить посилить конкуренцію на ринку і дасть можливість для розвитку бізнесу.

Як відомо, партія "Слуга народу" делегує Владислава Криклія на посаду голови транспортного комітету Верховної Ради.

Раніше Today.ua повідомляв, що поліцейські вже готуються карати власників нерозмитнених автомобілів. З 22 серпня, якщо при зупинці такого авто буде встановлено, що транспортний засіб знаходиться на території України з порушенням строків тимчасового ввезення або автомобілем керує особа, яка його не ввозила на митну територію України, то водієві на місці буде виписаний штраф в розмірі 8,5 тисяч грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ