Today.ua

Нардеп Жан Беленюк не залишив віце-спікеру Стефанчуку вибору: що відбувається в парламенті

Нардеп-слуга Жан Беленюк придумав важке випробування для віце-спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука та його молодшого брата, депутата-слуги Миколи.  Він передав їм естафету дуже своєрідного челенджу.

Жан Беленюк зняв відео, як він присідає кілька разів, тримаючи вертикально на плечах дорослого чоловіка. Причому чоловік явно не менший за нього на зріст і не менше важить, ніж сам Беленюк. Видно, що присідати із таким "вантажем" на плечах не просто. Але неодноразовий чемпіон світу з греко-римської боротьби Беленюк із цими впорався та вирішив передати цей челендж братам-нардепам Стефанчукам, які вирізняються на депутатському тлі своєю міцною статурою.

"Передаю цей спортивний челендж братам Стефанчукам. Хлопці, давайте зробимо це разом!" – звертається Беленюк у кадрі до своїх колег.

При цьому у підписі до свого відео він додав:

"Хоч і передав його братам Стефанчукам, спробувати повторити може кожен бажаючий, головне при цьому бути обережним".

У цій же публікації, крім відео, є ще й фото Жана Беленюка з братами Стефанчуками. Старший, Руслан Стефанчук- перший віце-спікер Верховної Ради, а молодший, Микола – народний депутат-мажоритарник, що входить до фракції "Слуги народу". На тлі двох кремезних  Стефанчуків мускулястий Беленюк виглядає немов підліток.

"По хлопцях видно, що їм таке буде легко. Модернізуй їм під їхній рівень. Наприклад: балансуючи на канаті", "Обережно, ці і з'їсти можуть!)", "Прикольно! Аде якби присідання робив з одним із хлопців з другого фото, то був би хіт сезону", - написали Жану Беленюку  в коментарях до його відео.

Не залишився осторонь і віце-спікер Руслан Стефанчук, якому було передано естафету.

"А ти будеш з нами двома присідати на плечах, чи по одному ?", - єхидно запитав віце-спікер.

"По одному :) з двома одразу - це вже буде вище моїх сил :)" – скромно відповів Беленюк.

Нагадаємо, Руслан Стефанчук розповів, що на внутрішніх засідання фракції "слуг" буває дуже спекотно. Кожен депутат готовий відстоювати свою думку. Він також заявив, що у влади недостатньо комунікації з суспільством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ