Today.ua

Нардеп від “Слуги народу“ просить мерію Києва про житло для своїх помічників

Народний депутат від президетської партії "Слуга народу" Богдан Торохтій звернувся до мерії Києва з проханням виділити службове житло для своїх помічників. Відповідне звернення оприлюднили українські журналісти.

Помічників, які потребують квартир у Києві, у Торохтія аж 8.

Житло нардеп попросив у зв'язку зі "службовою необхідністю". Торохтій також зазначив, що раніше його помічники житло не отримували.

Слід також наголосити, що на постійній основі за трудовим договором Богдан Торохтій має п'ятьох помічників-консультантів, ще 15 – на громадських засадах.

Як відомо, нардеп пройшов у Раду 9-го скликання під 105 номером у партійному списку. Він адвокат, живе у Кропивницькому. Працює юрисконсультом в "Одеському зерновому терміналі" – філії "Державної продовольчо-зернової корпорація України".

Торохтій є засновником та керівником "Центру комплексної безпеки". У 2006 році балотувався до Кропивницької міської ради за списком партії "Пора".

Нагадаємо, нардеп-мажоритарник від партії “Слуга народу”, відомий український телеведучий Микола Тищенко взяв у помічниці 22-річну модель, випускницю Київського національного економічного університету Мар’яну Михолап.

У 2017 році Михолап брала участь у відборі на конкурс “Міс Україна”, а до недавнього часу активно знімалась у фотосесіях для відомих брендів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ