Today.ua

Нардеп Мосійчук заявив про новий замах на життя

Народний депутат від Радикальної партії Ляшка Ігор Мосійчук у соціальній мережі Фейсбук повідомив, що на нього готується черговий замах.

За словами обранця, він має достовірну інформацію з Москви, з джерел, близьких до ФСБ, що до кінця листопада його мають ліквідувати, пише Today.UA.

Політик зазначив, що він не знає, чого він став ціллю ворогів та з якою метою його намагатимуться вбити, але наголосив, що отримав підтвердження злочинних намірів.

"Для чого я це пишу? Для того, щоб ворог знав, що нам відомі їхні плани і ми вже чекаємо на них. Можливо цей допис зупине терористів-диверсантів і це збереже комусь життя", резюмував Ігор Мосійчук.

Нагадаємо, 25 жовтня 2017 року, в результаті вибуху автомобіля на вулиці Міцкевича в Солом'янському районі Києва отримав поранення Ігор Мосійчук, коли виходив з будівлі телеканалу «Еспресо». Охоронець-помічник Ігора Мосійчука помер дорогою до лікарні. Згодом в лікарні від поранень помер випадковий перехожий.

За версією СБУ, замах на вбивство народного депутата стався на замовлення спецслужб Російської Федерації.

Нагадаємо, що співробітники правоохоронних органів України затримали одного з організаторів замаху на народного депутата Ігоря Мосійчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ