Today.ua

Нардеп Мосійчук покинув партію Ляшка

Народний депутат України Ігор Мосійчук написав заяву про вихід з Радикальної партії Олега Ляшка. Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці", опублікувавши заяву. Мосійчук сказав, що йде з зв'язку з розбіжностями в ідеології і небажанням загострювати конфлікт всередині політичної сили. Заява датована 27 травня 2019 року.

Мосійчук подякував Ляшку за співпрацю і заявив, що не має “ні підстав, ні бажання для будь-якої ворожнечі або протистояння” з колишніми колегами по партії.

“Серйозні ідеологічні розбіжності тягли за собою конфлікти з окремими членами команди. Я не можу іти всупереч власних переконань, і не хочу працювати в атмосфері конфронтації з людьми, яких, попри всі розбіжності, глибоко поважаю”, – написав Мосійчук.

За словами нардепа, незважаючи на стан здоров’я, він не залишить громадську і журналістську діяльність.

“Сподіваюся, що Бог дасть сил продовжити і політичну діяльність. Зараз визначаюся з подальшими діями”, – сказав Мосійчук.

Нагадаємо, під час першого туру президентських виборів на нардепа Ігоря Мосійчука склали протокол про адміністративне порушення за фото бюлетеня.

Раніше Ігор Мосійчук заявив, що готовий підпалити себе під посольством США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ