Today.ua

Напередодні другого туру українців обдзвонює “Порошенко“

Українським виборцям почали надходити телефонні дзвінки із закликом підтримати у другому турі кандидата в президенти і чинного главу держави Петра Порошенка.

Українські ЗМІ повідомляють, що виборцям дзвонять з міського телефону з кодом "044". Після того, як людина відповідає на телефонний дзвінок, звучить запис повідомлення від Петра Порошенка.

"Доброго дня, це Петро Порошенко, президент України. 21 квітня - вирішальний день, що визначить долю країни. Прошу вас підтримати мій курс. Демократію і гідність, а не реванш. Стабільну гривню, а не інфляцію. Шлях до Європейського Союзу і НАТО. Підтримайте сильну країну, а не країну, яка впаде на коліна. Головне - зберегти країну, і до зустрічі 21 (квітня - ред.)", - йдеться в повідомленні.

https://youtu.be/YHvne9T2ib8

Нагадаємо, згідно з результатами опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного з 9 по 14 квітня, у другому турі виборів президента України за кандидата Володимира Зеленського готові проголосувати 72,2% українців, які вже остаточно визначилися з вибором і підуть голосувати, а за чинного президента Петра Порошенка – 25,4% респондентів. Ще 2,4% опитуваних мають намір зіпсувати бюлетень.

Із загальної кількості опитаних 48,4% українців проголосували б за Зеленського, 17% – за чинного главу держави, якби другий тур президентських виборів проходив зараз.

При цьому 17,9% заявили, що не визначились з вибором, 1,6% – мають намір зіпсувати бюлетень, 6,3% респондентів не мають наміру брати участь в голосуванні, а 8,8% відмовилися відповідати на поставлене запитання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ