Today.ua

Напад на суддю у Києві: з'явилися нові подробиці

У результаті нападу на суддю Деснянського районного суду Києва Наталію Бушу, її поранений чоловік перебуває у важкому стані. Сама суддя і маленька дитина — у травматичному стані.

"За інформацією сім'ї, можемо повідомити, що стан здоров'я Буші Андрія важкий, але стабільний. Суддя разом із малолітньою дитиною перебуває у травматичному стані", — йдеться у повідомленні прес-служби Деснянського райсуду Києва.

На місці злочину працюють правоохоронці, інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 5 ст. 187 (розбій) та ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу.

Наразі ведеться слідство, нападника досі не затримали.

Колектив Деснянського районного суду Києва вважає, що ця подія вимагає негайної реакції від Вищої ради правосуддя і Ради суддів.

Раніше повідомлялося, що під час спроби затримання невідомих осіб, які увірвалися в приватний будинок адвоката Буші з метою пограбування, злочинці відкрили вогонь по поліції і застосували гранати. Поліцейські у відповідь також застосували табельну вогнепальну зброю і вбили одного з нападників.

Нагадаємо, справу Зайцевої взяли на контроль в Адміністрації Президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ