Today.ua

“Намагаюся достукатися до нього“: Олена Зеленська розповіла про стан здоров'я президента на фоні війни

Перша леді України Олена Зеленська зізналася в інтерв'ю The Guardian, що завжди була впевнена у сміливості та силі духу свого чоловіка, президента Володимира Зеленського. За словами Зеленської, її чоловік завжди був відповідальним та рішучим, і завжди доводив розпочате до кінця.

"Він той, хто більше, ніж будь-хто з моїх знайомих, які б не виникали ситуації, коли всі кажуть, що це неможливо, він завжди доводив справу до кінця, а також міг надихати інших", - заявила перша леді.

Вже майже чотири місяці Володимир Зеленський живе у постійному стресі. Перша леді турбується, що це позначиться на здоров'ї її чоловіка. Фізичний стан Володимира Зеленського його дружину дуже непокоїть.

"Він завжди хворіє після важких періодів. Він розслаблюється, а потім йде і підхоплює вірус чи щось таке. Я намагаюся стежити за ним із цього приводу, але, як і всі чоловіки, він не любить перевіряти свою температуру чи кров'яний тиск. Але я намагаюся достукатись до нього...", - розповіла Олена Зеленська.

Зеленська розповіла, що президент вміє протистояти стресові, і його дисципліна завжди приємно дивувала оточуючих.

"Телефонує будильник, і він встає, чистить зуби, одягається і йде, і це займає у нього п'ять хвилин, а я півгодини катаюся. У нього є ці психологічні якості, щоб протистояти стресу та зберігати дисципліну", - поділилася перша леді.

Раніше повідомлялося, що дружина українського президента продемонструвала наймодніший піджак 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ