Today.ua

“Накручують прибуток на рівному місці“: Vodafone розлютив абонентів зняттям коштів за банальну послугу

Vodafone є одним з найпопулярніших мобільних операторів в Україні, однак в останній час абоненти все частіше висловлюють невдоволення роботою компанії. Зокрема, абонентів Vodafone дратують постійні підвищення вартості тарифів. Крім того, Vodafone не соромиться брати плату навіть за найпримітивніші послуги, які у інших операторів є безкоштовними. Зокрема, мова йде про послугу роздачі інтернету.

Так, абонент Vodafone Антон розповів, як мобільний оператор Vodafone придумав зробити платним те, що є "банальним і безкоштовним".

"Придбав пакет для особистих потреб за 185 гривень. Сума немаленька і я планував роздавати інтернет собі на планшет і смартфон. Але не тут то було! Виявилося, у Vodafone ця функція стала платною! Я навіть не підозрював, що це можна зробити платним. Тобто, мало того, що я придбав пакет за пристойну суму, на ньому є включена кількість гігабайт - мені ще потрібно доплатити за те, щоб користуватися цими мегабайтами! Це просто незбагненно", - поскаржився абонент.

Так, при спробі здійснити роздачу інтернету на планшет абоненту прийшло повідомлення від Vodafone, в якому зазначається, що за дану послугу треба заплатити 50 грн.

Абонент обурився таким ставленням компанії Vodafone до своїх абонентів, ще й під час карантину.

"Це просто обурливо, збивати з людей гроші на такі банальні речі, та ще й під час карантину. Люди думають як виживати, як заощадити, в тому числі і на мобільному зв'язку. А тут оператор Vodafone накручує прибуток на рівному місці в найтяжчий для всіх українців час", - розлютився абонент.

Нагадаємо, раніше вже повідомлялось, що Vodafone рекордно підвищує вартість популярних тарифів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ