Today.ua

Наймодніші кольори літа 2023: топ-4 трендові відтінки

Щороку експерти у фешн-індустрії називають наймодніші кольори року. Тренди також задають зірки та модні інфлюенсери. Стало відомо, які відтінки на піку популярності цього року?

Наймодніші кольори літа 2023 року

За інформацією one.ua в соцмережах швидко набирають популярність відразу чотири кольори:

Насичений зелений. У моду цей колір увійшов два роки тому, але на сьогодні він зовсім не втрачає своєї актуальності, а лише сильніше вкорінюється. У виборі відтінку варто бути обережнішими, оскільки когось цей колір прикрасить, а комусь підкреслить недосконалість шкіри. Найкраще зелений поєднується з кремовим, бежевим та карамельним.

Ліловий. Теж не новачок у низці трендових відтінків, що вибився в топи кілька років тому. Цього року краще зробити акцент на аксесуарах – сумці, босоніжках, хустці чи кепці.

Синій. У тренді всі відтінки синього кольору – від небесно-блакитного до кобальтового. Неймовірно красиво виглядають сині речі з шовку, тому що струмують по тілу як хвилі.

Металик. Речі металевого відтінку можна назвати базовими, тому що їх найпростіше вписати в гардероб. Почати можна з чогось дрібного у вигляді аксесуарів, а потім спробувати "металеві" туфлі або штани.

Нагадаємо, зірки у Каннах показали новий тренд у сукнях 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ