Today.ua

Надя Дорофєєва зачарувала схожістю зі своєю красунею-мамою: рідкісне фото

Одна із найкрасивіших українських співачок сучасності Надя Дорофєєва опублікувала нове фото із мамою. Одразу видно, від кого успадкувала свою чудову зовнішність співачка.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз виконавиця поділилася новою фотографією, яку вона зробила разом із мамою. Ольга Дорофєєва виглядає чудово. Кажуть, хочеш знати, як виглядатиме твоя дружина з віком, подивися на її маму. Що ж, у такому разі Михайлу Кацуріну дуже пощастило, адже мати Наді дуже гарна жінка.

Для прогулянки з мамою екс-учасниця гурту "Час та Скло" обрала трендовий образ. Вона вдягнулась у широкі джинси, облягючу білу футболку, а на плечі накинула об'ємний піджак, ніби знятий з плечей бойфренда. Вона одягла модний у 2023 році довгий ланцюжок з підвіскою та бейсболку. Волосся виконавиця поклала у дві кіски, випустивши пару передніх пасмів обрамляти обличчя.

Надя Дорофєєва народилася у Сімферополі у сім'ї військового та зубного техніка. Має старшого брата Максима. Тяга до творчості дівчинки з'явилася в ранньому віці і, на щастя, її бажання підтримали батьки. Папа їздив із Надею на всі пісенні конкурси та змагання з танців. Завдяки своєму таланту вона вигравала численні конкурси, а потім потрапила на програму "Шанс".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала, як стильно носити широкі трендові джинси влітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ