Today.ua

Надя Дорофєєва у сльозах та без макіяжу здивувала шанувальників: “Я сумна і травмована“

Надя Дорофєєва здивувала шанувальників відвертим фото. Українська співачка постала у сльозах і без макіяжу. Вона пояснила, чому вирішила показати обличчя без прикрас.

Колишня солістка гурту "Время и Стекло" показала, як виглядає вдома. Надя Дорофєєва зробила селфі у момент, коли відчувала негативні емоції. Вона позувала без укладання та косметики. З очей артистки текли сльози, але вона намагалася посміхатися.

Виконавиця хіта "На стиле" знялася у домашній футболці з буквеним принтом у синьо-жовтих тонах. Надія наголосила, що у всьому потрібен баланс. Вона порівняла свій антигламурний образ з ефектним, який демонструвала днями.

"Баланс. Він потрібен у всьому. Якщо подивіться попереднє фото в моїй Інсті – там я в розкішній червоній сукні, з красивим мейком і червоними губами, усміхнена, яскрава та впевнена. На цьому фото теж я – сумна, розгублена та травмована", - написала зірка на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Дружина музиканта та ресторатора Михайла Кацуріна пояснила, що на обох фото вона справжня, але їй раніше хотілося показувати себе легку, у гарному настрої, щасливу. Тому що потребу виглядати ідеально нам диктують соціальні мережі. Однак про щирість не йдеться, багатьом хочеться бачити пасторальну картину, нехай і далеку від дійсності.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Дорофєєва наголосила, що не збирається провокувати співчуття. Однак їй хочеться, щоб фанати розуміли - вона справжня та зовсім не залізна.

"Нити і скаржитися я не збираюся, просто хочу, щоб ви хоча б іноді бачили тут і таку мене", - пояснила уродженка Сімферополя.

Раніше Надя Дорофєєва позувала у розкішній червоній сукні з пікантним вирізом на грудях. Провокаційний образ співачки викликав ажіотаж у Мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ