Today.ua

Надя Дорофєєва показала наймодніші джинси із прозорими вставками від українського бренду

Надя Дорофєєва, як і багато українських зірок, та й простих українців, перейшла на вбрання від вітчизняних брендів. Цього разу співачка показала одні з найтрендовіших джинсів 2023 року.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна артистка поділилася серією нових фото. Знімки зроблені у її з Мішею Кацуріним квартирі в Києві.

"Пишаюся нашими the COAT від Каті Сільченко", - зазначила у публікації Надя Дорофєєва.

У кадрі артистка постала у повністю джинсовому вбранні. Її вибір упав на довге джинсове пальто, крихітний топ із джинсової тканини та цікаві джинси з широкими штанинами, завищеною талією та прозорими вставками одразу під сідницями. Образ співачка повністю придбала у українського бренду COAT, засновницею та дизайнером якого є Катя Сільченко.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Образ у всій красі підкреслив ідеально струнку фігуру української зірки – її довгі ноги, плоский живіт та вузьку талію, на що звернули увагу її фоловери:

"Твоя фігура вогонь", "Таке красиве вбрання, джинси вогонь", "Тобі дуже личить", "Яка ти красива", "Всі ці речі у поєднанні з неперевершеним тілом, виглядають просто супер", "Неймовірний образ", "Як тобі красиво", "Тобі дуже йде".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зізналася, чому Кацурін їй двічі пропонував вийти за нього: “Було смішно“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ