Today.ua

На Тернопільщині у будинку вибухнула кульова блискавка: постраждало п'ятеро дітей

У суботу ввечері, 18 травня, у селі Джурин Чортківського району на Тернопільщині під час грози до приміщення залетіла кульова блискавка та вибухнула. Про це повідомляє відділ комунікацій місцевої поліції.

Повідомляється, що рухомий згусток плазми через систему вентиляції потрапив до літньої кухні, де тоді загалом перебувало семеро людей, з яких п’ятеро дітей, серед них двоє сусідських.

Внаслідок вибуху рідкісного природного явища обвалилася підвісна стеля.

Усіх доправили до Чортківської ЦРКЛ з попереднім діагнозом "Оглушення легкого ступеня". Після огляду медиків постраждалих відпустили додому.

Нагадаємо, близько опівночі біля будинку № 40 на вулиці Двінській у Харкові біля житлового будинку прогримів вибух гранати, внаслідок чого загинули двоє людей, 36 і 38 років.

Також ми писали, що у відділенні ПриватБанку, яке розташоване по вулиці Шевченка у місті Старобільськ Луганської області, чоловік 1972 р. підірвав гранату. В результаті вибуху зловмисник загинув на місці. Тілесні ушкодження різного ступеня важкості отримали 5 цивільних осіб, з яких два – працівники банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ