Today.ua

На Тернопільщині перекинувся вагон потягу з пасажирами

У Тернопільскій області на перегоні Прошова - Микулинці дизель-поїзд, який курсував за маршрутом Тернопіль - Заліщики, потрапив у ДТП. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Зазначається, що 19 березня близько 20.30 середній вагон потяга перекинувся. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група та бригада Тернопільського локомотивного депо.

За попередніми даними, у дизель-поїзді було три пасажирські вагони. В певний момент передня пара коліс середнього вагону зійшла з рейок.

На момент аварії у вагонах перебувало близько 50 пасажирів. Люди у даній автопригоді не постраждали. Усіх пасажирів пересадили в перший вагон, і поїзд продовжив рух до станції "Заліщики".

На місці ДТП поїзд простояв приблизно 30 хвилин. Під час огляду на рейках експерти виявили подряпину бетонних шпал довжиною 160 метрів. Наразі за даним фактом триває перевірка і встановлюються остаточні причини аварії.

Нагадаємо, 15 березня у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області через крадіжку спеціальних накладок, які з’єднують рейки та кріплять їх до шпал, кілька вантажних вагонів зійшли з колії. Відомо, що демонтаж стикових накладок був здійснений невідомими на під’їзному шляху до металургійного гіганту "АрселорМіттал Кривий Ріг".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ