Today.ua

На Прикарпатті сталася смертельна ДТП: загинула жінка-водій

У суботу, 17 лютого, на околиці Калуша Івано-Франківської області сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула 27-річна жінка-водій та важкі травми отримали троє пасажирів двох автівок. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

За попередньою інформацією, керуючи автомобілем "Рено Кліо" на дорозі державного значення сполученням "Стрий - Чернівці - Мамалига" водійка не вибрала безпечної швидкості руху й не впоралась із керуванням.

Виїхавши на смугу зустрічного руху, жінка не уникнула зіткнення з автомобілем "Фольксваген Тігуан" під керуванням 37-річного чоловіка й від отриманих травм померла на місці події. 33-річний пасажир цього автомобіля з численними травмами голови, хребта, тазу та ноги був доставлений до реанімації.

У момент аварії у "Фольксвагені" перебувала вагітна 27-річна жінка. Після ДТП її було госпіталізовано із закритим переломом середньої третини бедра. Також в цій машині знаходилася п’ятирічна дитина, яку з забоями обличчя та живота залишили на амбулаторному лікуванні.

Підкреслюється, що водій автомобіля "Фольксваген Тігуан" на момент аварії був тверезий.

Наразі правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Нагадаємо, службовий автомобіль очільника Національної поліції Прикарпаття Володимира Голубоша збив 72-річного пенсіонера, який помер внаслідок отриманих травм.

Також ми писали, що в Івано-Франківській області пасажирський потяг № 143 "Ворохта – Київ" зніс вантажівку, яка виїхала на нерегульований переїзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ