Today.ua

На Прикарпатті чоловік обстріляв радіостанцію та поранив поліцейського

Сьогодні, 8 лютого, в Івано-Франківській області чоловік обстріляв радіостанцію "Калуш ФМ" та наніс ножове поранення поліцейському. Про це повідомляє прес-служба правоохоронних органів області.

Зазначається, що подія сталась близько 12.00. До поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий стріляє по вікнах офісу місцевої радіостанції. Під час затримання підозрюваного він вчинив опір та в результаті поранив поліцейського.

Після повідомлення про стрілянину на місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка затримала підозрюваного у стрілянині неподалік від вказаної адреси. Правоохоронці помітили невідомого чоловіка, у якого на плечі був чехол з мисливською рушницею всередині.

Правоохоронці зупинили невідомого та поцікавились, що знаходиться в його чохлі, на що чоловік відреагував досить агресивно, вихопив ножа та наніс поліцейському ножове поранення обличчя. В результаті 31-річного лейтенанта поліції шпиталізували до місцевої лікарні.

Правоохоронці вилучили 8 гільз на місці скоєння злочину, 31-річного зловмисника затримано.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) та ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 30 січня в Миколаєві чоловік відкрив вогонь по подружній парі, що виходила з будівлі Ленінського районного суду. В результаті стрілянини жінка померла на місці, а чоловік – у кареті "швидкої".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ