Today.ua

На Миколаївщині у моторошній ДТП загинув водій позашляховика

У п'ятницю рано вранці, 15 березня, на автодорозі Т-15-08 "Калинівка - Снігурівка" біля населеного пункту Партизанське Вітовського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Миколаївської області.

Попередньо встановлено, що 45-річний водій автомобіля BMW X5, не впорався із керуванням та виїхав за межі проїзної частини, де зіткнувся з деревами, які росли на узбіччі, у рівчаку, після чого транспортний засіб перекинувся.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автівки загинув на місці події.

Слідчі поліції проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть».

Окрім того, відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області звертається по допомогу до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини цієї аварії.

Нагадаємо, у селі Сокиричі Ківерцівського району на Волині “Tоyоtа Land Cruiser” зіткнувся з возом, внаслідок чого постраждало двоє пасажирів позашляховика.

Раніше повідомлялося, що на Рівненщині сталася жахлива смертельна ДТП за участі вантажівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ