Today.ua

На Луганщині підірвали інкасаторський автомобіль ПриватБанку

У вівторок вранці, 19 червня, в районі селища Врубівка Попаснянського району Луганської області невідомими особами був здійснений підрив автомобіля "ПриватБанку" саморобним вибуховим пристроєм.

За інформацією служби безпеки фінансової установи, екіпаж інкасаторського автомобіля "ПриватБанку" не постраждав, однак осколками від вибуху була пошкоджена частина інкасаторського автомобіля.

Співробітники банку і кошти були своєчасно заблоковані в безпечному броньованому відсіку авто.

На місце події був направлений резервний інкасаторський автомобіль.

Зазначається, що "ПриватБанк" гарантує виплату винагороди в розмірі 50 тис. грн за будь-яку інформацію, яка дозволить встановити особи зловмисників.

Як раніше повідомляв Today.ua, у травні в Старобільську Луганської області громадянин 1972 року народження мав намір отримати кредит за підробленими документами і підірвав себе бойовою гранатою, намагаючись кинути її в наряд поліції, який прибув за викликом у відділення банку.

Нагадаємо, 30 травня у Кам’янському Дніпропетровської області близько п’ятої години ранку підірвали банкомат "ПриватБанку", встановлений в тамбурі магазину на вулиці Дорожній, 24. В результаті вибуху було пошкоджено обшивку даху та двері тамбура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ