Today.ua

На Київщині затримали неповнолітніх, які убили безхатченка і напали на молоду пару

У Київській області затримали трьох неповнолітніх, які вбили безхатченка, а потім напали на молоду пару. Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області у Facebook.

Cпочатку підлітки жорстоко побили 50-річного чоловіка без певного місця проживання, який вирішив заночувати у напівзруйнованій будівлі. Троє хлопців били безхатченка руками і ногами, а потім цеглою, доки чоловік не помер.

Після цього малолітні злочинці напали на молодих хлопця і дівчину, які стояли біля будинку. 25-річному жителю Білої Церкви зловмисники нанесли тяжкі тілесні ушкодження та відібрали у нього "макбук".

Правоохоронці затримали злочинців. Стало відомо, що один з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та незаконне заволодіння транспортними засобами. Поліція відкрила проти підлітків кримінальні провадження та перевіряє їх причетність до інших злочинів.

Раніше повідомлялося, що в Україні попрощалися з пілотом Іваном Петренком, який загинув під час падіння військового літака Су-27.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ