Today.ua

На Київщині затримали чотирьох дівчат-сутенерок

На Київщині затримали злочинну групу осіб, яка займалась організацією надання сексуальних послуг за гроші. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Зазначається, що під час проведення ряду оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили сутенерів-організаторів, які забезпечували зайняття проституцією іншим особам на території області. Ними виявилися четверо молодих дівчат віком від 21 до 26 років.

Вони знаходили жінок, яким пропонували роботу з надання сексуальних послуг. До свого бізнесу вони залучили 30 повій різного віку та здійснювали за ними цілодобовий контроль.

Перевезення та безпеку повій здійснювали двоє чоловіків 24 та 33 років.

У поліції також повідомили, що щодобовий дохід учасників незаконного бізнесу становив понад 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше у Києві викрили черговий бордель, замаскований під “масажний салон”. Незаконний бізнес організувала 31-річна жінка, під керуванням якої у декілька змін “працювали” 8 дівчат. За надання інтимних послуг вони отримували від 1 до 3 тисяч гривень за годину. Головна фігурантка виконувала роль адміністратора борделю. Вона приймала дзвінки та кошти від клієнтів, а також розміщувала рекламу про еротичний масаж в інтернеті. Отримані кошти організаторка розподіляла наступним чином: 60% – собі, решту – дівчатам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ